Senyalitzant la XIVEGa

Des del departament de Gestió Responsable del Territori s’ha impulsat la col·locació de més senyalització de la XIVEGa (Xarxa d’Infraestructures Verdes de Gandia), per tal d’indicar les pautes de comportament i el nom dels espais que conformen la xarxa. És clau indicar les normes per poder acomplir-les i també per poder exigir el seu compliment. A poc a poc es van farcint els espais naturals de la senyalització direccional, interpretativa o de comportament que no existia i que són necessàries per a un bon funcionament dels espais naturals. Encara falta molta senyalització per col·locar, s’instal·larà progressivament com fins ara.
En aquest cas des de fa uns dies ja està indicada la platja de l’Auir (i les pautes de comportament a complir) com a espai de la XIVEGa.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *