La II Survival Zombie es farà al Grau i Venècia

La segona edició del popular joc amb proves per sobreviure a l’apocalipsi zombie tindrà lloc el 16 de setembre pròxim des de les 23 h fins a les 6 h del diumenge.

S’espera superar les 1.000 inscripcions a un activitat d’oci alternatiu en família on està prohibit el consum d’alcohol, drogues i la violència. Representa també un important reclam turístic, ja que el 55 per cent dels participants l’any passat procedien de fora del territori valencià.

Està organitzada per WRG World Real Games, amb la col·laboració del Consell dels Joves de Gandia i el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Gandia.

 La venda d’entrades a Gandia es realitza al Casal Jove de l’Alqueria Laborde i a 21st Century Comics. També a la web: www.zombies.es

La regidora de Joventut, Laura Morant, acompanyada pel representant de l’empresa promotora WRG World Real Games, Luís Eduardo González i del Consell dels Joves de Gandia, Salva Tamarit, ha presentat la segona edició de la Survival Zombie Gandia que enguany canvia el guió i, com a novetat, abandona el Centre Històric per traslladar-se als carrers del Grau i la platja de Venècia el 16 de setembre.

La Survival Zombie és l’esdeveniment lúdic, una espècie de gimcana en el qual els participants es fiquen de ple en una trama post-apocalíptica, en la qual han d’anar superant proves per a aconseguir arribar al final sense ser “caçats” pels zombies.  Cada edició té un guió especial, amb una trama i proves diferents. Es tracta de ficar-se en la història i viure la teua pròpia pel·lícula. Una nit plena d’adrenalina, por, estratègia, tàctica i moltes carreres per a no ser tocat per cap mort vivent. Perquè aleshores passaries al bàndol zombie i hauries de complir missions.

El joc comença a partir de les 23:00 hores amb una escena inicial i acabarà al voltant de les 6 del matí amb una escena final. Els participants hauran d’acudir aqueix dia unes hores abans al check-in situat a la piscina del Grau per a rebre el seu mapa, la seua cartilla de segells i la seua braga verda que els identifica com a jugadors de Survival Zombie.

L’Ajuntament col·labora en la iniciativa del Consell dels Joves de Gandia, que a més de promoure l’oci alternatiu en família, representa un reclam turístic complementari, i més en aquesta època de l’any, en la qual ja ha finalitzat la temporada turística. No en va, l’any passat hi van participar més de 1.000 persones. El 55 % de les quals procedien d’altres territoris de l’estat espanyol, com ara Andalusia, Catalunya, Galícia, les Illes, Castella-La Manxa, Múrcia, etc… Visitants que s’allotjaran i consumiran a la nostra ciutat, contribuint a la desestacionalització.

Tothom hi pot participar a partir dels 10 anys. Des d’aquesta edat i fins els 18 anys, necessitaran una autorització dels pares, mares o tutors legals. I fins els 14 anys, a més, anar acompanyats d’una persona adulta.

Les entrades, amb un preu especial per als empadronats a Gandia, es poden adquirir a les oficines del Consell dels Joves de Gandia (Casal Jove de  l’Alqueria Laborde) de dilluns a dissabte, de 10 a 13 i de 17 a 21 hores o a 21 ts Century Comics Gandia.

Finalment, Laura Morant ha recordat que esà prohibit el consum d’alcohol o altres substàncies estupefaents, així com la violència. S’hi ha preparat un dispositiu especial de policia i assistència sanitària. La regidora de Més Gandia ha animat la ciutadania a participar-hi, bé com a jugadora o com a espectadora d’aquest II Survival Zombie Gandia.

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *