És presencial i gratuït, impartit per l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries. Tindrà lloc del 23 al 26 d’octubre, en horari de 18 a 21 h, a la Sala A de la Casa de la Marquesa.

Dirigit a totes aquelles persones amb motivació i curiositat per aprendre els conceptes bàsics de l’horticultura urbana ecològica, com una eina de producció sostenible d’hortalisses per al consum familiar.

El termini d’inscripció finalitza el 20 d’octubre. Per inscriure’s o rebre més informació, cal contactar al telèfon 962 95 96 97. Les places són limitades.

El regidor de l’Àrea Gestió Responsable del Territori, i com a responsable del Servei d’Agricultura i Medi Natural de l’Ajuntament de Gandia, Xavier Ródenas, ha anunciat l’obertura del termini d’inscripció a un nou curs tècnic d’especialització amb el títol “Horticultura Urbana”.

El curs és presencial i tindrà lloc els dies 23, 24, 25 i 26 d’octubre de 2017, en horari de 18 a 21 h. S’impartirà en la Sala A de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós de Gandia (Passeig de les Germanies, 13).

El termini d’inscripció queda obert des de la publicació d’aquesta nota informativa i fins al dia 20 d’octubre de 2017. Per inscriure’s o rebre més informació, cal contactar al telèfon 96 295 9697. Les places són limitades. Per obtindre el Certificat del Curs és obligatòria l’assistència a totes les sessions.

El curs és totalment gratuït i obert a totes aquelles persones amb motivació i curiositat per aprendre els conceptes bàsics de l’horticultura urbana ecològica, com una eina de producció sostenible d’hortalisses per al consum familiar.

En aquest curs, impartit per personal del IVIA (Institut Valencià d’Investigacions Agràries) de la Conselleria d’Agricultura, es parlarà sobre l’hort urbà ecològic i la relació entre els principis de l’agricultura ecològica amb el consum i la salut, així com de la fertilitat del sòl i el compostatge, entre d’altres conceptes fonamentals per entendre l’agricultura sense l’ús de productes químics. A més a més hi haurà una sessió dedicada als cultius d’hivern i una altra dedicada als cultius d’estiu.