Gandia adjudica les obres de modernització del polígon Alcodar i licitarà la rotonda d’accessos

El recinte industrial quedarà integrat a la ciutat després de dècades de reivindicacions per part de lempresariat

 Gandia revitalitza els seus espais industrials per ser més competitiva i integra el parc empresarial del polígon Alcodar a la ciutat. L’Ajuntament ha adjudicat les obres de millora del polígon Alcodar a l’empresa Pavasal per 641.000 euros.

Alícia Izquierdo: “Ara veiem les infografies però darrere d’elles hi ha molt treball de diversos departaments. En el seu moment vam demanar confiança als empresaris de la zona perquè volíem ajudar-los i ara ho estem fent realitat. Aquesta inversió és una mostra de la confiança del govern de la Generalitat en el govern de Gandia i de la bona sintonia que mantenim en l’àmbit autonòmic. El polígon Alcodar augmenta en atractiu i es revaloritza gràcies a totes les mesures que ja hem posat en marxa aquesta legislatura“.

Les actuacions que transformaran i modernitzaran aquest espai industrial començaran després de la Fira i Festes, i els treballs estaran acabats a finals d’aquest any.

Un total de dotze mercantils van optar a executar la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis al polígon Alcodar de Gandia, després que l’Ajuntament licités el projecte de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), dependent de la Generalitat Valenciana, per 913.000 euros. Aquest programa és finançat al 70% per l’IVACE i al 30% per l’Ajuntament de Gandia. Finalment, ha estat menor la xifra oferta, i per tant, la quantia econòmica pública aportada serà menor.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *