Sabies que Gandia té servei gratuït de recollida de mobles vells i altres andròmines? 962 86 11 10

Els departaments de Gestió Responsable del Territori i el de Serveis Bàsics a la Ciutadania han executat conjuntament una campanya per tal d’informar del telèfon municipal de recollida de mobles i andròmines.

També volem insistir de nou i amb força sobre la necessitat i urgència de no llançar aquests materials personals a la via pública. Aquest fet genera insalubritat, molèsties al veïnat, al trànsit de les persones i fa una imatge deplorable de la ciutat.

Aviseu la Policia Local de Gandia si trobeu algú deixant mobles als contenidors: 962 878 800 / 962 878 801

I crideu al servei gratuït si us fa falta que passem a recollir-los.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *