Ródenas: “El PP ha comés dues greus errades, o mentit, pel que fa al tallament d’arbres”

– El regidor de Gestió Responsable del Territori assegura que els populars han de demanar disculpes a la ciutadania per assegurar que s’ha eliminat arbratge en sòl públic.

– En el cas de l’accés al polígon Alcodar, només n’ha desaparegut un davant la impossibilitat de trasplantament. La resta han estat ubicats a altres llocs del mateix espai.

– L’altra zona denunciada pel principal partit de l’oposició correspon en realitat a una parcel·la urbana privada. Els propietaris del càmping del sector Les Foies hi han eliminat arbratge per evitar problemes d’inundacions. 

– El govern local recorda que durant la present legislatura s’han plantat ja més de 5.000 arbres al nostre terme, dins el Pla d’Ombres de Gandia.

 

“El govern local s’alegra que per fi el PP tinga sensibilitat pels arbres i els animals, després d’haver-hi actuat de forma tan malvada mentre governaven la darrera legislatura. Poden estar tranquils. Per tant, benvinguts!”. El regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavi Ródenas, ha acusat el PP de cometre dues errades o mentir, si són intencionades, pel que fa a les darreres denúncies sobre el tallament d’arbres en sòl públic.

En primer lloc, el PP recriminava la desaparició d’un 20 per cent d’arbratge durant els treballs d’accés al polígon Alcodar. Quan en realitat només n’ha desaparegut un davant la impossibilitat de trasplantar-lo. La resta de pins han estat ubicats altres llocs del mateix espai.

La segon denúncia dels populars feia referència al tallament d’arbratge a sòl públic del sector Les Foies. En realitat no es tracta de sòl forestal, sinó d’una parcel·la urbana privada. Els propietaris del càmping han modificat la zona per resoldre problemes d’inundabilitat. L’actuació és totalment legal.

“És molt trist que un partit que ha estat governant diga barbaritats i intente generar polèmica, pensant només en els vots. La seua desinformació o mentides han causat confusió entre el veïnat del Grua i han danyat a un particular. Cal que demanen disculpes al govern i a la ciutadania”.

Finalment, Ródenas ha explicat que s’hi han plantat ja més de 5.000 arbres durant la legislatura, dins el Pla d’Ombres de Gandia, un reglament que regularà el tractament d’arbres, la plantació, la remodelació de les zones verdes, etc…

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *