Des de l’Agència AVIVA de Promoció del Valencià de l’Ajuntament, en col·laboració amb els departaments de Polítiques Educatives i de Comerç, es distribuirà, esta setmana, el CD de nadales El Nadal del poble, editat per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, un disc recopilatori de nadales tradicionals valencianes, encara que no són nadales convencionals, sinó versions gravades per a l’ocasió per grups de folk i música tradicional actuals.

“Amb la intenció de recuperar i fer-les sonar en tots els racons de la nostra ciutat aquest repertori de cançons populars tan valuós, el distribuirem entre els centres educatius, les emissores i televisions de ràdio local, i les associacions de comerç i centres comercials de la ciutat”, ha declarat la vicealcaldessa i regidora de Promoció del Valencià, Lorena Milvaques.

La selecció i compilació de nadales ha estat a càrrec de Josep Vicent Frechina, així com la tria dels grups, entre les quals destaquen Xavier de Bétera, Carraixet, Urbàlia Rurana, Pep Gimeno Botifarra, Jonatan Penalba i Tres fan Ball, entre d’altres. El disseny és obra de Daniel Olmo d’Estudi Grafema.