El govern local ha regularitzat i modernitzat Saforbici, amb 41 bases i entre 350 i 400 bicicletes

  • Ródenas: “El PP no fa tasca de fiscalització, treballa molt poc, menteix i desprestigia encara més la política”
  • El servei públic de bicicletes ha passat de costar 45.000 € a les arques públiques l’anterior legislatura a 0 € des de fa un any, després que es vinculara la nova contracta a l’explotació dels ‘Mupis’

El regidor de Mobilitat Sostenible, Xavier Ródenas, ha eixit aquest matí al pas de les crítiques del PP al servei de transport de bicicletes, que gestiona Saforbici. Ródenas ha acusat els populars de mentir i falsejar la realitat “allunyant-se del que ha de ser la tasca fiscalitzadora de l’oposició. Treballen molt poc i s’inventen una realitat fictícia. Amb el missatge malintencionat desprestigien encara més la política i l’allunyen de la ciutadania. Els demanaria responsabilitat i, si cal, que també reconeguen els encerts”. I és que l’edil assegura que el servei funciona millor que l’anterior: s’han canviat ja 41 bases, que estan impecables i incorporen un nou sistema òptic d’ancoratge que evita que les bicis patisquen desperfectes. Totes tenen ja 5 mòduls i només estan pendent de substitució 3 bases (s’està buscant una nova ubicació) per arribar a les 44. Aquests dies hi ha hagut prop de 150 bicicletes noves al carrer, i Saforbici ja compta entre 350 i 400, de les quals 280 són d’estrena. L’empresa s’ha compromés a arribar a l’aportació de 600 bicicletes en 1 any més. “El resultat és que el servei ha funcionat molt bé i ha tingut molts usuaris en Setmana Santa”.

Ródenas ha recordat que el govern local ha garantit que el servei no desaparegués: “Vam trobar un servei vell, totalment deficitari, que ens costava al voltant de 45.000 € mensuals (amb 15 treballadors, dels quals 5 només hio feien feina realment) i en una situació d’il·legalitat. Per això, com en altres tantes coses l’hem regularitzat amb un concurs públic, molt complicat, però que ens ha permés que no li coste un sol euro a la ciutat, ja que hem vinculat la gestió de les bicis a l’explotació publicitària dels Mupis. Precisament, perquè nosaltres fem processos de contractació reglats, podem fer requeriments a les empreses per a fer un seguiment i garantir el bon funcionament. Quan no es pagava als proveïdors, es contractava a través de l’empresa pública, sense procediments públics i transparents, aleshores és quan el servei no genera problemes per al govern local”.

Mupis

Pel que fa a les crítiques a la gestió dels Mupis per part de l’empresa, el regidor de Més Gandia ha recordat que una ciutat no pot perdre l’oportunitat de comunicar, per exemple, la seua programació i activitats. “Ja els hi ha anat bé al PP, perquè tenien molt poques activitats programades. Nosaltres hem ampliat la presència de Mupis al passeig fins al final, perquè no volem veïnat de segona. Hi aniran canviant-se les cares que són municipals periòdicament”, ha conclòs.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Comentaris

  1. Vicent diu:

    Endavant i força queda molta feina per fer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *