L’Ajuntament de Gandia inicia el procés de preinscripció a les Escoles Infantils Municipals

  • Va dirigit a alumnat de 0 a 3 anys (2016-2018), tant de nova incorporació com de renovació. El període és del 3 al 20 d’abril, ambdós inclosos, al Departament d’Educació (c/ Tossal, 8).

  • IMPORTANT: Els usuaris que ja han realitzat aquests tràmits amb l’empresa que gestiona les Escoletes HAN DE TORNAR A REALITZAR-LO.

  • La sol·licitud d’instàncies i informació es pot realitzar també a les oficines d’informació de la planta baixa de l’Ajuntament o a la web.

“Atès que, en aquest moments es troba en procés d’adjudicació definitiva el contracte per a la gestió de les Escoles Infantils Municipals, serà l’Ajuntament de Gandia, qui té la competència en l’escolarització del primer cicle d’educació infantil, el que s’encarregue dels tràmits necessaris per a procedir a la preinscripció de l’alumnat per al proper curs 2018-2019”.

Així ho ha anunciat aquest matí la vicealcaldessa de Gandia, Lorena Milvaques, qui ha assumit temporalment les competències en matèria d’Educació, donada la baixa mèdica de la seua companya, la regidora Laura Morant.

Per tant, s’obri, del 3 al 20 d’abril, el procés de preinscripció a les Escoletes Infantils dirigit a l’alumnat de 0 a 3 anys, tant de nova incorporació com a renovació de plaça. Les sol·licituds s’han de lliurar al Departament d’Educació (c/Tossal, 8). La sol·licitud d’instàncies i informació es pot realitzar també al Departament d’Educació, les oficines d’informació a la ciutadania de la planta baixa de l’Ajuntament o la pàgina web municipal.

Milvaques ha insistit que els pares i mares que ja han realitzat aquest procés de preinscripció directament amb l’empresa que gestiona temporalment les Escoletes han de tornar a realitzar-lo al Departament d’Educació de l’Ajuntament.

Calendari

  • Lliurament d’instàncies, i presentació de sol·licituds (preinscripció): Del 3 al 20 d’abril.
  • Exposició llistes provisionals: Del 30 d’abril al 4 de maig.
  • Presentació reclamacions: Del 30 d’abril al 4 de maig.
  • Exposició llistes definitives: Del 14 al 18 de maig.
  • Formalització de la matrícula: Del 21 al 31 de maig.

Missatge de tranquil·litat

Finalment, la regidora de Més Gandia ha llançat un missatge de tranquil·litat als pares i mares: “Tal i com ja els vam explicar als usuaris que van vindre a les reunions de la darrera setmana, el servei està garantit, ara i en el futur. I no s’ha de confondre entre la gestió temporal fins a final de curs de l’actual empresa i el procés de licitació obert per al pròxim curs. Siga com siga, tant el servei com el futur de les treballadores no corren cap perill, perquè l’administració competent és l’Ajuntament”. Milvaques ha insistit en que per a qualsevol dubte els usuaris poden dirigir-se al Departament d’Educació.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *