L’IVC reforça la seua participació en el Festival Internacional de Curtmetratges d’animació Cortoons a Gandia

  • La XIV edició del Festival Internacional de Curtmetratges Cortoons se celebra per tercera vegada a Gandia del 26 al 29 d’abril
  • El festival està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura, l’Ajuntament de Gandia i la Universitat Politècnica de València (UPV)

El director adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia de l’Institut Valencià de Cultura, José Luis Moreno, ha participat en la presentació de la XIV edició del Festival Internacional de Curtmetratges Cortoons, que se celebra per tercera vegada a Gandia del 26 al 29 d’abril.

En la seua intervenció, José Luis Moreno ha explicat: “Amb la participació en l’organització del festival Cortoons a Gandia, l’Institut Valencià de Cultura compleix amb dos objectius fonamentals del Pla estratègic cultural valencià ‘Fes Cultura’, com són la territorialització i la descentralització dels festivals i el suport a sectors molt dinàmics de la nostra indústria audiovisual com és el sector de l’animació”.

José Luis Moreno també ha assenyalat: “Cortoons és, a més, un festival de curtmetratges que promou a escala internacional productes d’animació de qualitat, i crea així un lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències entre els nous artistes i els professionals del sector”.

“Dins de la política de promoció de l’audiovisual de l’IVC, el curtmetratge ocupa un lloc molt important, perquè és la primera carta de presentació dels joves creadors davant de la indústria. El nostre objectiu és facilitar l’accés d’aquests autors als principals mercats i consolidar el curtmetratge com a pròleg i punt de partida cap al llargmetratge. Però també reivindicar el curt com a obra audiovisual i donar-li valor en si mateix”, ha conclòs José Luis Moreno.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *