– Lorena Milvaques: “Es fa major d’edat la Fira de l’Estudiant. És tot un plaer que l’Ajuntament hi col·labore”

– Sota el lema: Tota una vida fent joventut, es celebrarà els dies 2, 3 i 4 de maig a les instal·lacions del Casal Jove de l’Alqueria Laborde (antiga Gandia TV)

– L’objectiu és informar als més joves sobre les opcions formatives i laborals, així com també per aquelles persones que vulguen reprendre els estudis.

– L’horari de la fira serà de 9.00 hores fins a les 14.30 hores i de les 16.00 hores fins a les 18.30 hores del dimecres 2 de maig; mentre que el dijous i divendres 3 i 4 sols estarà oberta de matí de 9.00 fins les 14.30 hores.

 

La vicealcaldessa i regidora de Polítiques Educatives i Joventut, Lorena Milvaques, acompanyada pel president del Consell de Joves de Gandia, Hèctor Bofí, han comparegut en roda de premsa per presentar la XVIII edició de la Fira de l’Estudiant, que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de maig al Casal Jove de l’Alqueria Laborde (antiga GandiaTV).

El Consell de Joves de Gandia, en col·laboració amb la regidoria de Joventut de l’Ajuntament, organitzen una vegada més la Fira de l’Estudiant. Des de fa divuit anys aquesta mostra informa als més joves de Gandia i la Safor sobre els itineraris formatius i laborals que existeixen. No està enfocada únicament per als joves estudiants, totes aquelles persones que vulguen reincorporar-se als estudis o replantejar-se la carrera professional també tenen el seu espai en aquesta fira.

Sota el lema ‘Tota una vida fent joventut’, aquesta fira aspira a oferir recursos que ajuden a prendre decisions en matèria estudiantil i laboral. Un equip de persones treballarà per a fer-ho possible als diferents estands. Batxillerats, formació professional, estudis universitaris, idiomes, beques, estudis a distància i, fins i tot, el programa Erasmus tindran cabuda un any més en aquesta exposició. També empreses i associacions com la Creu Roja o els tallers d’ocupació de l’URBALAB estaran representats.

Milvaques ha destacat el compromís de l’Ajuntament amb aquestes iniciatives i ha aprofitat l’ocasió per agrair al Consell de Joves la seua tasca. Per la seua banda, Hèctor Bofí ha ressaltat la importància d’aquesta Fira en un moment on el joves han perdut la confiança en les institucions. “Es fa major d’edat la Fira de l’Estudiant. Es tot un plaer que l’Ajuntament hi col·labore”, ha afirmat, alhora que reconeixia que molts dels regidors i representants del consistori formaven part del Consell de Joves no fa tant.

L’horari de la fira serà de 9.00 hores fins a les 14.30 hores i de les 16.00 hores fins a les 18.30 hores del dimecres 2 de maig; mentre que el dijous i divendres 3 i 4 sols estarà oberta de matí de 9.00 fins les 14.30 hores.