– Divendres 15 de juny, a partir de les 17 h, es realitzarà l’activitat familiar “Repensem el Parc del País Valencià”, amb l’objectiu de millorar entre totes i tots aquest espai verd. Amb tallers, llimonada ecològica i de proximitat, lliurament de premis del concurs de dibuix escolar “Pensa el teu parc” i un espectacle infantil (contacontes).

– Diumenge, 17 de juny, la jornada es trasllada es al parc d’Ausiàs March, on tindrà lloc, de 10 a 14 h, la Festa final de curs del Reciclatge. Amb tallers, confecció de mural amb residus reclicats, el lliurament de premis a les escoles que més han participat durant els 10 anys al programa “Arbres a l’aula” i un xicotet concert familiar.

 

El regidor de Gestió responsable del Territori, Xavier Ródenas i la presidenta de la Junta de Districte de Roís de Corella, Liduvina Gil, han presentat les jornades de participació popular que, sota el títol, “Gandia, tots els colors del Verd” es desenvoluparan divendres i diumenge als parcs del País Valencià i Ausiàs March, respectivament.

Així, el divendres 15 de juny, de 17 a 20 h, tindrà lloc al Parc del País Valencià la jornada “Repensem el Parc del País Valencià”. Es tracta de la segon fase de la iniciativa que pretén millorar aquest magnífic espai verd, amb les aportacions del veïnat, les escoles i la ciutadania en general. En un primer estadi s’hi va realitzar una enquesta i demà hi haurà diferents activitats:

17 h – Tallers RECICLAR ÉS CLAU.

17 h – Tallers participatius d’adults.

18 h – Tallers familiars “Decorem el parc”.

18.30 h – Llimonada popular ecològica i de proximitat.

19 h – Lliurament de premis del concurs de dibuix “Pensa el teu parc”.

20 h – Espectacle Infantil (contacontes).

“Volem acabar d’arrodonir un parc magnífic, perquè siga un espai encara més saludable”, ha assegurat Gil. Per la seua banda, Ródenas ha agraït la col·laboració de la Junta de Districte de Roís de Corella i de l’alumnat del mòdul d’educació ambiental del Taller d’Ocupació Sendes Urbanes III.

 

L’activitat es trasllada el diumenge, 17 de juny, al parc d’Ausiàs March, on tindrà lloc la Festa final de curs del Reciclatge:

 

De 10 a 14 h – Tallers RECICLAR ÉS CLAU.

D’11 a 12.30 h – Confecció amb residus reciclats del mural “Gandia, Ciutat Reciclada”.

11.30 h – Llimonada popular ecològica i de proximitat.

12 h – Lliurament de premis ambientals a les escoles de Gandia.

13 h – Espectacle familiar (concert) del RRRR! Festival.

13.30 h – Tallers RECICLAR ÉS CLAU.

 

“Hem volgut premiar els projectes educatius ambientals que han dut a terme les escoles que més han participat al programa “Arbres a l’aula”, tot just en el desè aniversari de la iniciativa que realitzem conjuntament amb el departament de Polítiques Educatives. Hui anunciarem el nom dels col·legis premiats, que guanyaran una visita a l’Oceanogràfic”, ha explicat Ródenas.