– L’àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia ha organitzat xarrades, teatre, cinema, activitats escolars i la lectura d’un manifest amb motiu del DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.

 

La vicealcaldessa i regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, ha presentat les activitats organitzades amb motiu del 25 de Novembre: Dia Internacional contra la violència de gènere.

Així, tal i com ja es va anunciar ahir, hui dimecres està prevista una conferència sota el títol: “La invisibilitat de les dones sense llar”, organitzada per Cáritas Gandia, a càrrec de Clara Naya, de l’Associació “Lola, no estàs sola”.

Demà dijous, 22 de novembre, a les 19.30 h, al Teatre Serrano, es representarà l’obra “Passos lleugers”, de la companyia Crit Teatre. Preu: 3 €.

Divendres 23 de novembre, a les 12 h, a la plaça Major, LECTURA DE MANIFEST i LLIURAMENT DE PREMIS del Concurs de Cartells 25 N. EXPOSICIÓ de tots els cartells a la planta baixa de l’Ajuntament.

Dimarts, 27 de novembre, en dues sessions a les 17 h i les 22.30 h, CINE POT: “En realidad, nunca estuviste aquí”. Sala B. Preu: 4 €. Reduït: 3 €. Venda anticipada: Casa de Cultura i Instanticket.