– El servei serà gratuït durant els pròxims mesos

– Els dispositius instal·lats són de càrrega semi ràpida. En només dues hores el vehicle aconsegueix entre el 70 i 80% de la càrrega total

– Alícia Izquierdo: “Estem treballant molt per la modernització i la innovació a les ciutats”.

Salvador Gregori, responsable de la gestió dels pàrquings municipals; Alícia Izquierdo, regidora delegada de Comerç; i Àngels Pérez, regidora de responsable del departament de Mobilitat, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que ja es troben a disposició dels usuaris dos nous punts de càrrega elèctrica en l’aparcament del Prado.
Tal com ha explicat Gregori, la iniciativa ha estat possible després de l’adjudicació d’un ajut sol·licitada des del departament de Mobilitat a l’IVACE.

Els dispositius instal·lats són de càrrega semi ràpida, és a dir, en només dues hores el vehicle aconsegueix entre el 70 i 80% de la càrrega total.
Les persones que vulguen realitzar les càrregues hauran de donar-se d’alta a l’App de Fenie Energia. Es tracta d’una aplicació gratuïta que informa de tots els punts de càrrega elèctrica existents a Espanya. Una vegada al pàrquing, l’usuari activa del punt de càrrega mitjançant l’App que facilita la connexió a la mànega de subministrament universal, de manera que el propietari només ha de disposar de l’adaptador per al seu model de vehicle.

Alícia Izquierdo va agrair a l’IVACE, dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible. “Estem treballant molt per la modernització i la innovació a les ciutats. Prova d’això són les inversions en polígons industrials o la celebració del FOCUS Pime a la nostra ciutat”.
“Que la càrrega funcione amb una App ens permet seguir en la línia de posada en marxa d’aquest tipus d’iniciatives que són cada vegada més utilitzades per la ciutadania i que milloren l’eficiència i l’efectivitat dels serveis que prestem
“.

El responsable de la gestió dels pàrquings municipals, Salvador Gregori, ha declarat que “es tracta d’una altra bona notícia per a la mobilitat sostenible de Gandia. Durant els pròxims mesos el servei serà gratuït mentre avaluem el seu funcionament” “El cotxe elèctric ha vingut per quedar-se i creiem que des de l’administració pública hem d’impulsar la mobilitat neta“.

Per la seua banda, Àngels Pérez ha recordat que des de hui ja són quatre els punts de càrrega municipals de què disposa la ciutat, ja que hi ha altres dos situats a la RENFE i el carrer Clot de la Mota de la platja de Gandia. “Aquesta legislatura hem apostat per la sostenibilitat i la mobilitat neta i creiem que és el camí a seguir. Com a ciutat turística i comercial que som, hem d’oferir serveis que ens diferencien d’altres destinacions per seguir creixent i generant oportunitats”.