El BLOC denuncia una operació urbanística del govern “sense precedents” per beneficiar una determinada empresa

Per als econacionalistes l’acord d’Orengo i la urbanitzadora de Sanxo Llop, COPRUSA, “no és més que l’escenificació d’una estratègia amb un final pactat: que la mercantil ontinguera liquiditat. Per això es va intentar comprar-li els pisos d’Athenea primer, la modificació de les condicions de reparcel·lació després, per a finalment donar-li els diners que necessitava, 10 milions d’euros”.

Moya es pregunta si aquest és el mateix tracte que rebran els ciutadans o xicotets empresaris amb problemes. “Anem a posar 10 milions d’euros de tots nosaltres per dur endavant una urbanització important i necessària, adjudicada a una empresa, que s’endurà uns beneficis. Quan les coses anaven bé, han repartit els beneficis amb la ciutat?”.

Si tan interessant és el preu del sòl futur, tampoc entenen “perquè no fa l’Ajuntament la urbanització per gestió directa?” Recorden que l’empresa pot renunciar i l’Ajuntament fer-se’n càrrec, tal i com va passar a la zona d’equipaments privats de la platja.

Acusen PSOE i Plataforma de mentir quan negaven els problemes de liquiditat de l’empresa o “que els accessos al futur hospital comarcal perillaven. Ara resulta que es fa l’operació per garantir els accessos”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *