Orengo és irresponsable “per no reconèixer que estem davant una situació d’emergència enconòmica”

Obligat per la llei, el govern municipal retallarà els sous dels funcionaris per a reduir deute, però no tocarà “les milionàries productivitats d’alguns funcionaris o els contractats de les empreses públiques”.

El BLOC-Verds agraeix que l’alcalde reconega ara l’endeutament estratosfèric de l’ajuntament: “95 milions, més els 12 que es preveu en l’exercici, és a dir, 107 a llarg termini. I 24 a curt. I això que amaguen els diners que deuen les empreses públiques”.

Els econacionalistes consideren una actitud hipòcrita demanar responsabilitat a l’oposició, “quan els únics irresponsables són ells, d’una banda perquè després d’haver disposat de més de 200 milions d’euros en aportacions extraordinàries, no han estat capaços de deixar l’hisenda municipal sanejada”.

Josep Miquel Moya s’ofereix a parlar amb el govern per aportar possibles solucions si es reconeix la situació d’emergència econòmica: “Sempre que vullguen ells, clar. I no se’ns demane responsabilitat només per beneir les seues actituds. I se’ns escolte. A nosaltres i a la ciutadania, perquè ja és curiós que parlen d’un govern que escolta i que s’entesta en un projecte reiteradament rebutjat per la majoria com el del tramvia. Així és com entenen ells la participació: t’escolte si dius que tinc raó”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *