Moya: “L’estratègia d’amagar la realitat financera de l’Ajuntament ens du al col·lapse”

El BLOC-Verds denuncia que enguany ja s’han pagat factures fora de pressupost per valor de 3.734.000 euros (625 milions de pessetes) “Però, clar, eixa és l’única manera d’aconseguir liquidacions positives, ja que si eixes factures s’hagueren abonat en càrrec al pressupost en què es varen originar, és a dir, l’any 2009, la liquidació no haguera estat de 4,9 milions sinó d’1,2”

Els econacionalistes pronostiquen que hi haurà més factures extrajudicials i que, abans que acabe l’any, aquella liquidació positiva quedarà en no res

JOSEP M MOYA: “Però el pitjor de tot és que la regidora d’hisenda ja sabia això quan anunciar l’excel·lent resultat pressupostari. Ella sabia que existien totes eixes factures per pagar i no ho va dir. Perquè este govern segueix sense voler reconéixer la crua realitat financera i prefereix buscar amagatalls (que tard o d’hora acaben descobrint-se) per donar una aparença de normalitat econòmica. Una estratègia que ens du, irremeiablement, al col·lapse. Mai en la història de la ciutat s’havia arribat a una xifra de factures extrajudicials tan elevadíssima. Però, clar, eixa és l’única manera d’aconseguir liquidacions positives”

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *