Orengo pagarà la remodelació del Prado amb els diners que “li prestarà” l’empresa concessionària

Els econacionalistes demostren, aportant dades, que l’operació costarà diners a l’Ajuntament de Gandia. “Podem discutir si estem davant d’un mal o d’un bon acord. Però és mentida que no coste diners, cosa fàcilment deduïble perquè, per molt que s’empenyen en fer-nos-ho creure, no hi ha cap empresa que regale diners. O algú creu que Orengo és un mestre de l’hipnosi i abdueix els empresaris fent-nos que ens regalen 1,5 milions d’euros?”.

L’acord entre el govern i la concessionària especifica que els diners que aporta l’empresa seran “repercutidos en cuotas anuales acordadas previamente con el Ayuntamiento”.

Els econacionalistes també advertixen que els preus de l’aparcament podrien pujar, ja que “s’apunta, a més, una revisió de les tarifes per al segon semestre de 2011, com apareix en l’acord primer, punt 3, que serà l’única fórmula perquè l’ajuntament pague menys”.

Recorden que la reparació li hauria de correspondre a l’empresa i l’Ajuntament no hauria d’haver signat l’acta de
recepció definitiva. “Nosaltres no la signàrem i no acabem d’entendre per què ho va fer el senyor Mut si els desperfectes eren evidents”.

JOSEP M MOYA: “Però ací mesclen reparació i remodelació, coses mal fetes del projecte original i la nova idea del Sr. Mut. I des del Bloc diguem que és necessària la reparació del paviment de la plaça i totes les deficiències que puguen existir, però qüestionem la remodelació. La qüestionem perquè no trobem imprescindible una despesa com eixa en estos moments (perquè en contra del que diuen, la paguem l’ajuntament, com heu vist). Com a màxim admetríem xicotetes reformes per dotar l’espai de més ombra i un poc més de frescura, però poca cosa més. I qüestionem, a més el procediment: el projecte, que nosaltres executàrem, va ser aprovat per unanimitat de totes les forces polítiques i amplament consensuat amb tots els agents socials. El que es pretén realitzar ara, compta amb el rebuig de veïns i comerciants, i el nostre en alguns aspectes concrets”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *