És l’hora de reprendre els projectes que encetàrem al Grau

Josep M. Moya: “Recuperarem l’alcaldia del Grau, acabarem els projectes oblidats i continuarem treballant per la qualitat de vida de les graueres i els grauers”. El candidat a l’alcaldia també promet paralitzar el projecte actual del Tramvia i el públic contesta amb un fort aplaudiment.

El BLOC-Verds Compromís va celebrar ahir un acte electoral al Saló d’Actes del Grau. Josep M. Moya junt amb Anna Miñana, Vicent Mengual, Amparo Figueres, Marisa Boscà i Iván Soria, membres de la candidatura i veïns i veïnes del Grau, es dirigien als assistents per presentar-los les propostes del programa electoral reservades per al Grau.
Per als econacionalistes este districte, al qual ha estat mot lligat Josep M. Moya, ja que va ser ‘alcalde’ la darrera legislatura, “necessita d’una vertadera connexió amb el centre de la ciutat, que des del BLOC-Verds no passa per la construcció d’un tramvia ens costarà més de 50 milions d’euros i provocarà un impacte negatiu al barri”.

A més de la modificació del projecte del tramvia, les propostes per al Grau-Venència en diferents matèries són:
En benestar i sanitat, la continuació de la reivindicació perquè el centre de salut òbriga les 24 hores durant tot l’any, la garantia el servici d’obertura de farmàcies al Grau les 24 hores del dia i la construcció d’una residència pública per a persones majors.

En esports, l’acabament del poliesportiu: nou camp de futbol, trinquet, pistes de pàdel, tennis, footing…

En educació, l’ampliació de l’institut Veles e Vents, la cessió a la Generalitat del solar per a la construcció del col·legi de les Foies i l’acabament de l’edifici de l’Escola de música

En participació ciutadana, la construcció d’un casal Jove, la creació d’un local social al barri del Molí i la dinamització del comerç del barri.

En seguretat, la creació de la policia de barri.

En infraestuctures, la construcció del Museu de la Mar i de la seu de l’Institut Oceanogràfic, la construcció de la connexió de la carretera Natzaret-Oliva fins a Cartonajes Unión, l’adequació del parc del Serpis a Venècia, l’execució del passeig perimetral de l’església, l’acabament de la residència d’estudiants i pisos tutelats per a persones majors del sector Uni­versitat, la urbanització de l’eix del carrer de Daoiz i Velarde, la urbanització de l’entorn de la llotja i la declaració d’àrees de rehabilitació per al grup Pescadors del Grau i edificis del nucli Calderón al Grau.
El BLOC-Verds també treballarà per la negociació amb el Ministeri per a disminuir l’impacte de l’accés sud al Port de Gandia sobre Ve­nècia, per reiterar a la Generalitat que construïsca el col·lector de Grau I i Grau II i per la redacció d’un Pla d’usos del port, compatible amb l’ús comercial i pesquer.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *