El BLOC-Verds: Compromís assegura que Torró ha decidit abandonar les obres de l’edifici INNOVA, perquè en realitat no l’interessa el contingut del projecte. “I la seua desídia, el seu desinterès ha trobat una magnífica excusa en la mala situació econòmica i en la mala gestió anterior per abandonar un projecte amb el que no creu o que no entén”.
Els econacionalistes estan convençuts que el govern local podria trobar els diners o generar-los si l’interessara.
Josep M. Moya demana que s’aclarisca la situació administrativa i les denuncies realitzades per Torró: “El projecte Innova de Gandia naix inicialment com una extensió del de la Universitat Politècnica de València, dedicat a l’assessorament i formació en noves tecnologies i la prestació de serveis tecnològics i d’investigació a les empreses i, a Gandia, comptava també amb una vessant de suport tècnic i investigador a les necessitats de la ciutat. És a dir, un espai on la capacitat investigadora i creadora de la universitat es posara al servei de la ciutat i de les seues empreses. Això podria suposar seguretat, modernitat, estalvi i una millora en la competitivitat de les empreses locals i, al remat, creació de riquesa i de llocs de treball”.