• Directiu d’assegurances. Regidor Delegat de Polítiques econòmiques, Indústria, Comerç i Innovació. 8è Tinent d’Alcaldia. Suplent 3r de Secretari de la Junta de Govern local.


He treballat a l’hosteleria i el comerç, però la meua carrera professional l’he fet a MAPFRE, on he treballat 30 anys exercint, des de zero, diverses funcions a València, a Màlaga i els darrers 8 anys a Barcelona on he sigut Director General Territorial de Catalunya, càrrec en el qual m’he prejubilat.

Em presente a les eleccions perquè, precisament, no m’agrada el que veig a la política. Ni en la forma, ni en el fons: Veig un excés de crispació i d’insults, en lloc de distensió. Un afà per excloure i destruir, en lloc d’incloure i construir. I contínues referències a la por, en lloc de donar esperança. Però el pitjor és que observe un viratge autoritari que apunta cap a una regressió de les llibertats, de l’autogovern dels valencians i dels drets socials, que tant ens ha costat guanyar. I em presente amb Compromís +Gandia Unida perquè sé que són entusiastes defensors d’aquests valors. Valors que són necessaris per a fer de Gandia la ciutat oberta, moderna i esplendorosa -on faça goig viure- que tots els gandians volem.