Compromís exigeix explicacions a Mendieta per l’ús particular del facefook municipal

A la pàgina oficial de “Gandia, capital del comercio” es promocionen dos comerços del regidor del PP, responsable de l’àrea.

LORENA MILVAQUES: “No ens semblaria ètic que un gestor públic fera un ús particular d’un instrument públic i on la resta de comerços de la ciutat no estan en igualtat de condicions”.

Gandia, 19 de setembre de 2013.-

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia s’ha assabentat a través d’un mitjà de comunicació que a la pàgina facebook “Gandia, capital del comercio”, de titularitat municipal, s’hi promocionen dos començos propietat de Bernardo Mendieta, regidor responsable de l’àrea de Comerç.

En concret, el text citat diu el següent:
“Hola Chic@s, que tal lleváis el verano??
Este fin de semana hemos estado de compras en el Centro Histórico de #Gandia.
Si buscáis algún sitio donde comprar ropa elegante pero al mismo tiempo informal y juvenil,
tenéis dos tiendas ideales, Dimendi y TN5.
Podrás encontrar buenas marcas y una ropa increíble, con un equipo de profesionales con mucha experiencia que te asesoran en todo momento de lo más adecuado para ti.”

La regidora-portaveu, Lorena Milvaques, ha demanat aquest matí la compareixença de Mendienta perquè hi oferisca explicacions. “Ens semblaria poc ètic que un responsable públic fera ús d’un espai oficial, de tota la ciutadania, per al seu interés particular”.

Milvaques també ha destacat que a la pàgina facebook no es promocionen la immensa majoria de comerços de la ciutat (Centre Històric, Esclaves, Corea, etc…). “Per tant, també hi hauria un important greuge comparatiu”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *