#gandiaverda

L’Ajuntament de Gandia, amb data de 20/12/2011, va presentar davant la Conselleria d’Infraestructures, Transport i Medi Ambient una proposta per a posar en marxa el nou Pla Especial de la Marjal de Gandia, que inclou la instal·lació d’un camp de golf en terrenys no urbanitzables i protegits amb nombroses lleis mediambientals.

Actualment el pla especial es troba en un procés d’informació i participació publica, on els ciutadans podem manifestar les nostres opinions al respecte en un procés tan important com és la reordenació del terrenys de la marjal de Gandia, ja que aquest tipus de decisions ens afecten directament.

Es per tot açò que desde Compromís per Gandia fiquem en marxa una campanya per tal que la ciutadania participe d’una forma activa en aquest procés.

Des de Compromís:

  1. Facilitem la documentació i la informació de l’estat actual del procés mitjançant la nostra web i l’obrim la seu (c/Tossal, 5) dos dies per setmana per aclarir qualsevol dubte: dimarts i dijous, de 17:00 hores a les 19:00 hores fins que finalitze el termini de presentació d’al.legacions, el dia 27 d’abril.
  2. Posem a la vostra disposició un qüestionari on podeu manifestar la vostra opinió i els vostres suggeriments.
  3. Facilitarem unes al·legacions en contra d’aquest pla, ja que considerem que és una agressió al nostre territori i al medi ambient.

Desde Compromís per Gandia et convidem a participar d’aquest procés en defensa del nostre medi natural; el nostre objectiu és construir una democràcia més participativa, on el poble tinga l’ultima paraula.