Torró torna a mentir a l’oposició

L’alcalde anuncia que l’escultura 25 d’abril anirà al Parc del País Valencià, que perdrà el nom, i Compromís recorda que al Plenari de dilluns passat Torró va assegurar que encara no tenia cap proposta concrenta sobre el canvi i nou emplaçament.

Lorena Milvaques insiteix en que l’escultura ha de continuar al mateix lloc i que la ciutat no pot suportar la despesa econòmica del seu trasllat. “Tampoc consentirem un nou atac a la nostra cultura i les senyes d’identitat valencianes, com és la desaparació de la denominació Parc del País Valencià”.

25dabrilPaisValencia

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha mostrat la seua perplexitat davant una nova mentida de l’acalde. I és que al Plenari ordinari de dilluns passat, preguntat per l’oposició, Arturo Torró va assegurar que encara no sabia el nou emplaçament de l’escultura 25 d’Abril i que esperava reunir-se en uns dies amb l’autor, Antoni Miró, per estudiar propostes.

Doncs bé, hui mateix, Compromís s’ha assabentat pels mitjans de comunicació que la proposta serà traslladar-la al parc del País Valencià, el qual perdrà la seua denominació i es dirà del 25 d’Abril.

La portaveu de Compromís al consistori, Lorena Milvaques, ha insistit en la negativa al trasllat de l’escultura, una obra feta i concebuda per l’autor al seu emplaçament actual. A més a més, recorda que el cost dels treballs de desmantellament, nou muntatge i instal·lació d’una nova escultura al seu lloc, “serà molt elevat (estem parlant d’uns 300.000 €), innecessari en estos moments i innassumible per a un ajuntament que travessa una greu situació econòmica. L’alcalde d’esta ha d’estar més preocupat per ajudar la ciutadania a millorar la seua qualitat de vida, que per redecorar la ciutat”.

D’altra banda, Milvaques també ha denunciat que la decissió de canviar el nom al parc del País Valencià demostra que es tracta d’una decissió política del PP i Torró d’acabar, “matant dos pardals d’un tir”, amb les senyes d’identitat del poble valencià.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *