Compromís, Esquerra Unida i Esquerra anuncien un acord electoral amb una llista que integra representants de les tres formacions i independents de l’Assemblea Més Gandia.

Ass Més Gandia - acord1

Alguns han qualificada la vesprada-nit de hui, al Teatre del Raval, com una jornada “històrica” o, com a mínim “esperançadora i il·lusionant”. Per primera vegada a la nostra ciutat, les esquerres concorreran de forma unitària a les eleccions municipals. Els tres partits que formen part de l’Assemblea Més Gandia: Compromís, Esquerra Unida i Esquerra, anunciaven que deixaven de banda algunes diferències ideològiques per arribar a un acord electoral, seguint l’esperit i la voluntat de l’assemblea: Recuperar Gandia per les persones. Amb 84 vots a favor, 6 abstencions i només 1 vot en contra, l’assemblea ratificava l’acord.

De moment, només es coneixen els 12 primers llocs, dels 25 que conformaran la llista unitària, que encapçalarà Lorena Milvaques i que integra persones de les tres formacions i tres independents de l’Assemblea Més Gandia:

1.- Lorena Milvaques (Compromís)

2.- Laura Morant (Compromís)

3.- Nahuel González (Esquerra Unida)

4.- Alícia Izquierdo (Compromís)

5.- Xavier Ródenas (Assemblea Més Gandia)

6.- Toni Sánchez (Esquerra Unida)

7.- Vicent Terol (Esquerra Republicana PV)

8.- Àlex Ruiz (Compromís)

9.- Irene Perales (Esquerra Unida)

10.- Isabel Canet (Assemblea Més Gandia)

11.- M Àngels Durà (Compromís)

12.- Eduard Banyuls (Assemblea Més Gandia)

Ass Més Gandia - llista

“L’Assemblea Més Gandia representa un poble conscient i mobilitzat, volem ser alguna cosa més que un espai de trobada. Volem canviar les institucions des de dins:

– Acabar amb el bipartidisme que ens ha abocat a la pobresa democràtica i a una política polaritzada que no representa una societat plural i diversa com la nostra.
– Apartar del poder aquells que l’han degradat amb la corrupció de càrrecs i institucions, causant el desafecte, la indignació, i el malestar general.
– Sanejar les formes de fer política amb l’aplicació d’un codi ètic que done garanties al poble de la correcció dels governants.
– Construir un nou model de ciutat pensat per a totes les persones i no per als privilegiats.
– Restituir el prestigi a una Gandia empobrida tant econòmica, social, com culturalment i posar les bases de la ciutat del futur, una ciutat que responga a les necessitats dels seus habitants.”

L’Assemblea Més Gandia continua amb les accions reivindicatives, així com amb els grups de treball que preparen un programa base i un codi ètic, a partir de les aportacions de la ciutadania i que assumirà la candidatura unitària.