“Hui ha quedat sentenciat el bipartidisme a Gandia”

– La candidatura unitària de Més Gandia considera una “pantomima” el cara a cara entre Torró i Morant, que ha evidenciat que els causants del problema econòmic de l’Ajuntament “mai poden ser la solució”.

– LORENA MILVAQUES: “Les solucions es demostren dia a dia, amb una gestió eficaç i transparent, però sobretot escoltant i donant participació a la gent, la mateixa que hui no ha tingut entrada VIP al circ polític entre PSOE i PP. Allò important era qui llençava més acusacions, el “i tu pitjor!”. Gandia mereix un canvi, no un recanvi”.

La candidatura unitària Més Gandia, que engloba Compromís, Esquerra Unida, Esquerra Republicana i independents de l’Assemblea Més Gandia i col·lectius socials de la ciutat, ha qualificat com a “pantomima” el que s’ha viscut hui als salons de Foment de Gandia. La candidata a l’Alcaldia de Gandia, Lorena Milvaques, ha recordat que els causants del problema, de la situació econòmica alarmat que pateix l’Ajuntament de Gandia no tenen legitimitat moral per parlar de solucions. Milvaques considera que hui s’ha evidenciat el final del bipartidisme a la nostra ciutat, “amb el circ vergonyós entre els qui estan més preocupats per demostrar que l’adversari ho ha fet pitjor, fins i tot en ridiculitzar-lo i traure-li les misèries, que en parlar de propostes”.

I és que per a la candidatura alternativa les solucions es demostren dia a dia, amb una gestió eficaç i transparent, però sobretot escoltant i donant participació a la gent, “la mateixa que hui no ha tingut entrada VIP, carnet d’afiliat, amic o endollat, per assistir al circ mediàtic”.

Milvaques ha lamentat que s’hi haja exclòs, no només a altres forces i veus de la ciutat, sinó que s’haja perdut l’oportunitat de fer partícips a la ciutadania i als moviments socials “que tenen moltes ganes de dir la seua sobre quin és el projecte de ciutat, el model econòmic per a la terrible situació que pateixen. S’ha demostrant que cal un nou govern de canvi, no de recanvi, d’emergència social que compartisca els problemes i les solucions amb la gent del carrer”.

Per a Més Gandia, aquesta és la única garantia de cobrir les necessitats bàsiques i urgents de la gent, “la nostra principal prioritat. S’han acabat els temps de creuers, Maremàgnums o destrucció del territori”.

Finalment, Milvaques ha animat la gent a participar del projecte de ciutat, tant en els partits que formen la llista unitària, com en l’assemblea ciutadana Més Gandia.

Arxivat en: Participació Ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *