S’oposen a que s’utilitzen símbols religiosos per enfrontar la ciutadania i amb finalitats electoralistes.

Recorden que vivim en una societat laica que s’ha caratectitzat per respectar la llibertat religiosa.

LORENA MILVAQUES: “No caurem en la provocació i esperem que la nostra societat valore l’honestetat d’uns i l’oportunisme polític i la doble moral d’altres”.

Davant l’anunci de Torró de celebrar un Plenari Extraordinari per nomenar a la Mare de Déu dels Dessemparats, Alcaldessa Perpétua de Gandia, el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha assegurat que no caurà en la nova provocació de Torró, “que busca dividir, em ple segle XXI, el veïnat entre creients catòlics i no creients. El que està clar és que vivim en una ciutat laica i amb llibertat religiosa i l’administració ha de respectar aquests principis”.

La portaveu de Compromís a l’Ajuntament, Lorena Milvaques, ha recordat que els alcaldes i alcaldesses, en democràcia, els tria el poble cada quatre anys entre la ciutadania que decideix presentar-se lliurement a les eleccions municipals i mai amb caràcter perpetu.

Compromís alerta també als cristians de la ciutat que no es deixen ‘embaucar’ per propostes que només busquen un benefici electoral del PP. “És indignant que el PP s’apropie de simbologia religiosa, estimada pels catòlics i respectada per tota la població. No caurem en la provocació i esperem que la societat valore l’honestetat d’uns i l’oportunisme polític i la doble moral d’altres que entenen la religiositat com una forma de guanyar vots”.