Laura Morant convida el veïnat de la resta de Gandia a “creuar el barranc” i gaudir de les Festes de Beniopa

La Presidenta de la Junta de Districte de Beniopa, Laura Morant, i el representant de la Comissió de Festes de Beniopa, Juan París, han presentat el programa d’activitats d’enguany.

Morant ha volgut destacar que “l’Ajuntament només ha sigut un col·laborador més en aquestes festes, ja que sense el treball de cada any de les distintes associacions de festers haguera sigut impossible fer-les realitat”.

Encara que les festes de Beniopa comencen el dia 21, al barri ja s’han organitzat activitats com l’11é Concurs de paelles nocturnes solidàries a càrrec dels Lluïsos de Beniopa, que va tindre lloc el darrer dia 8, la cavalcada de disfresses pel barri amb la imatge del Tio Roro el dissabte 15, el recital de poesia a càrrec de l’autora Mª Rosa Sabater, Ferran Garcia-Oliver i Isabel Canet que es farà el dimecres 19 i el concert de festes de la banda de música del Centre Musical de Beniopa, que es realitzarà el dijous 20.

Per a començar, el divendres 21 tindrà lloc la gran partida de pilota de Beniopa i el sopar dels festers de la Magdalena.

El dissabte 22 serà la festa de la Magdalena, la patrona de Beniopa. Hi haurà castells d’aigua per als xiquets, dinar de festers, cercaviles, la missa solemne en honor a la patrona, processó, i mascletada nocturna.

Per altra banda i com a novetat, també es realitzarà la I Volta Ciclista Beniopa a la Plaça Major a les 17 hores, on podran participar veïns de totes les edats.

El dia 23 de juliol es celebrarà la festa de Sant Lluís, la dels més menuts. Tindrà lloc la festa del merengue i tot seguit, la festa de la bromera i la festa de l’aigua. La nit conclou al correfoc a càrrec de la colla de dimonis DIMOLÍ a les 01.30 hores. L’endemà, al matí es realitzarà la baixada de la imatge del Cor de Jesús, la jornada continuarà amb activitats per als xiquets, la missa solemne en honor al Sagrat Cort de Jesús, processó, mascletada i finalitzarà com totes les nits amb revetlla i discomòbil.

El dimarts 25 és la festa del Crist de l’Empar, el dia començarà amb la despertà i la baixada de la imatge del Crist. Al llarg del dia tindrà lloc la festa de l’aigua, la missa i la processó en honor al Santíssim Crist de l’Empar. El dia acabarà amb una cercavila pels carrers de Beniopa amb Figatells Batukat’s.

Finalment, el dia 26 tindrà lloc la festa de la Mare de Déu dels Desamparats, Durant el dia tindran lloc novament jocs d’aigua, cercaviles i processó. La festa conclourà a les 22:30 hores amb una gran mascletada nocturna que tancarà les festes.

Per acabar, Morant ha convidat el veïnat de la resta de la ciutat a “creuar el barranc” i gaudir de les Festes de Beniopa.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *