L’Urbalab Gandia presenta les línies generals de 2018

– Alícia Izquierdo:  “Proporcionem eines a Pimes i emprenedors per a que es senten més segurs enfront dels canvis tecnològics”.

– S’han anunciat dues grans rutes d’acció formativa dirigides cap a la Ciutadania i les Pimes.
–  Es tracta d’un servei de caràcter gratuït i municipal, orientat a la formació en matèria tecnològica i del nou entorn digital.
– Com a novetat, destaquen els apartats: alfabetització digital, administració electrònica i la creixent oferta de cursos sobre tecnologies 3D.

– La programació completa per als pròxims mesos es pot consultar a la web: www.urbalabgandia.com

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, ha comparegut en roda de premsa acompanyada de Eva Escribano, responsable de la direcció del programa de l’Urbalab Gandia, per anunciar les principals línies d’actuació d’aquesta iniciativa orientada cap a la formació en matèria digital. I és que la vida personal de la ciutadania i el camp d’acció de les Pimes requereixen noves habilitats i competències en el nou entorn digital.

Aquest serviu gratuït i municipal es divideix en dos apartats, d’una banda l’alfabetització digital i l’administració electrònica, en col·laboració amb altres àrees de l’Ajuntament, per tal d’universalitzar eines bàsiques digitals. D’altra, també hi haurà una incipient oferta de cursos sobre tecnologies digitals 3D, programació, robòtica, etc.

Alícia Izquierdo ha destacat que aquests activitats són imprescindibles al nou entorn de l’Administració electrònica de l’Ajuntament i ha destacat la necessitat en la formació de la gent. “Proporcionem eines a Pimes i emprenedors per a que es senten més segurs enfront dels canvis tecnològics”.

Tanmateix, Eva Escribano he reconegut la importància d’aquest projecte orientat tant a les Pimes coma la ciutadania. “Treballarem la qüestió de la identitat digital així com la marca digital de les persones a la tecnologia 4.0. També la línea dels professionals que necessiten adaptar-se a l’economia digital. El que busquem és facilitar l’adaptació i la transició a la tecnologia digital i formar per a les exigències que les TIC requereixen”. Els horaris i cursos oferts podran ser consultats a la pàgina web: www.urbalabgandia.com.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *