Ivà Bonet: “L’IPG del PP i Torró ens ha costat 600 euros per habitant”

Compromís felicita el govern de Gandia per la valentia de tancar l’empresa pública

El Portaveu local de Compromís per Gandia, Ivà Bonet, ha valorat molt positivament el tancament de l’empresa pública IPG i la valentia del govern de Gandia per haver acabat amb el forat negre més gran de l’ajuntament. “Tancar IPG va ser una promesa electoral i un punt clau per al pacte de govern a Gandia. El nostre partit ha treballat de valent per acabar amb una etapa fosca del nostre consistori. El govern del PP i de Torró es va gastar 46 milions d’euros a través de la cova d’Ali Baba que era IPG”, ha explicat Ivà Bonet. Els populars es van gastar uns 600 euros per habitant, el que és el mateix, uns 1.800 euros per família.

A més, a les portes de les eleccions de 2015, Torró i el PP van tindre 150 persones treballant a IPG, la gran majoria enxufats i van contractar amb empreses amigues sense cap control legal.

Gràcies al nou govern de Gandia, tot el patrimoni i les funcions de l’extinta IPG estan ja en mans de l’Ajuntament i sota el control dels seus funcionaris: Gandia ja té un sol Ajuntament regit amb legalitat i transparència.

Les operacions Cocoloco, Aplauso (Bolera) o Tele 7, les transferències milionàries i injustificades de l’Ajuntament a IPG en plena campanya de 2015, la misteriosa desaparició d’ordinadors i de registres comptables són ja cosa d’un passat vergonyós. Compromís aposta perquè totes les operacions que faça l’Ajuntament de Gandia siguen auditades, obertes i transparents. “No volem més forats negres ni empreses en B per gastar de manera fosca”, ha recordat el portaveu de Compromís per Gandia, Ivà Bonet.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *