El secretari local del BLOC Nacionalista Valencià, Emili Ripoll va comunicar dimarts passat a l’executiva local la intenció de deixar el seu càrrec, ja que raons de treball l’impedeixen continuar desenvolupant la seua tasca amb el temps i la dedicació que aquesta es mereix. Respectant la seua decisió, els seus companys li van traslladar la seua “estima i recolzament unànime, a més d’agrair-li el gran treball realitzat durant aquest temps”.

Així doncs, el Col·lectiu Local del Bloc Nacionalista Valencià de Gandia enceta un nou període precongressual que finalitzarà amb l’elecció de la nova executiva local. Mentrestant, l’actual equip de direcció continuarà treballant “amb la mateixa il·lusió i dedicació pel projecte progressista, valencianista, ecologista i social que representa el BLOC a la ciutat de Gandia”.