Els econacionalistes donen per conclosa la comissió especial, “perquè ja no té cap sentit, donat que l’únic que plantejava dubtes, el PP, ni està present ni té cap voluntat d’avançar. I ho lamentem perquè, després de totes les insinuacions, de vegades acusacions directes, creiem que ens interessava a tots deixar les coses clares i el BLOC volíem deixar-li les coses clares al PP”. Reiteren que el procediment va ser escrupolosament legal i que les adjudicacions es van realitzar a les millors ofertes presentades.

JOSEP MIQUEL MOYA: “I no estaria de més que demanara disculpes, si no als afectats directament per les acusacions, almenys a la ciutadania que ha assistit perplexa a un altre episodi en el que la vàlua i la categoria moral dels polítics ha quedat en entredit”.

RODA DE PREMSA COMPLETA:

· Hui hem celebrat la darrera reunió de la comissió especial demanada pel PP.

· L’hem celebrada sense el PP, tot i que va ser ell qui va demanar la seua constitució.

· Nosaltres férem esforços per entendre les seues queixes i, per això, plantejàrem la conveniència que se li donara un temps prudencial per poder examinar la documentació i que, després, poguera exposar els seus dubtes, si és que continuava tenint-ne cap.

· Lamentablement, el PP va decidir eixir-se’n de la comissió, abandonar-la, i no pot argumentar que no ha tingut temps per consultar els expedients perquè ni siquiera ho ha intentat, és a dir, ni siquiera ha començat a examinar-la. Senzillament, no ha volgut.

· Si hagués anat, i ens hagués comunicat que necessitava més temps, haguérem estat disposats a donar-li’l.

· Però és evident que al PP ja no li interessa: no ha fet ni el més mínim intent de consulta.

· Davant d’això, el BLOC no tenim més remei que concloure que la comissió especial ja no té cap sentit perquè l’únic que plantejava dubtes ni està present ni té cap voluntat d’avançar.

· I ho lamentem perquè, després de totes les insinuacions, de vegades acusacions directes, creiem que ens interessava a tots deixar les coses clares i el BLOC volíem deixar-li les coses clares al PP.

· Hem sigut prudents i condescendents.

· Ara, després del procés, hem de dir-li clarament al PP que eixa no és la manera de fer política o, millor dit, que eixa manera de fer política és detestable.

· Potser que done rendiments electorals a curt termini però acaba sent una bomba de rellotgeria que li explota als nassos al qui la posa i, de rebot, esguita a tota la classe política.

· El Sr. Torró s’ha queixat d’això de vegades. Però hem vist que el seu comportament ha estat exactament el mateix · La comissió especial acaba com va començar.

· Amb la total seguretat que el procediment va ser escrupolosament legal i que les adjudicacions es van realitzar a les millors ofertes presentades.

· Faria bé el PP d’aprendre la lliçó.

· I no estaria de més que demanara disculpes, si no als afectats directament per les acusacions, almenys a la ciutadania que ha assistit perplexa a un altre episodi en el que la vàlua i la categoria moral dels polítics ha quedat en entredit.

· Des del BLOC els demanem disculpes.