El boulevard és una barbaritat urbanística i mediambiental

El BLOC-Verds alerta que el projecte “no és més que una excusa per a plantejar un projecte d’urbanització descomunal (es parla de 2 milions de metres quadrats) de tota eixa zona del nostre terme municipal”.
Els econacionalistes recorden que el bulevard és una proposta que presentà el PP de Mut a les eleccions de 1999. “En aquell moment, el PSOE es va dedicar a criticar la proposta de manera ferotge. Sembla que Orengo, una vegada més ha canviat d’opinió”.

Demanen al govern municipal:
1.- Informació sobre el que es pretén fer a la zona.
2.- Que no s’adopten solucions urbanístiques parcials i que s’aborde, de manera global, amb un debat rigorós al si de la societat gandiana, el futur urbanístic que volem per a la nostra ciutat, sense hipoteques ni condicionants previs.
3.- Que eixe debat s’inicie als òrgans corresponents de l’Ajuntament de Gandia (Comissió de Territori, Fòrum XXI…) i que es trasllade a institucions, associacions i organismes de la ciutat que vulguen i tinguen alguna cosa a dir sobre la qüestió.

FACUND PUIG: “Si fa uns mesos, ens preguntàvem com pensava aconseguir el govern municipal els terrenys per a construir la ciutat esportiva, ara ja sembla que van aclarint-se alguns d’aquells dubtes. La resposta és: traslladant els drets urbanístics a què tingueren dret els propietaris dels terrenys on s’ubicaran les instal·lacions esportives, a una macrourbanització al voltant de la marjal”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *