El Grup del Bloc-Verds a l’Ajuntament de Gandia demana la convocatòria d’una Comissió Informativa de Territori, Sostenibilitat i Habitatge on s’informe de l’anunci fet per membres del Govern Municipal sobre l’aportació d’1.500.00 € per al projecte de millora de la Plaça del Prado, així com del projecte final, del cost econòmic total de l’actuació o dels terminis d’execució entre d’altres.

Vist l’anunci realitzat ahir, 10 d’agost, per dos membres del Govern Municipal, sobre l’acord entre l’Ajuntament de Gandia i les empreses adjudicatària de l’obra de la Plaça del Prado i la concessionària de l’aparcament per tal que es estes es facen càrrec de les millores de manteniment de la plaça, amb quantitats de 300.000€ i 1.200.000 € respectivament, el Grup Municipal del Bloc-Verds a l’Ajuntament de Gandia vol fer públic les consideracions següents:

1.- A dia de hui, el nostre Grup no té cap informació sobre el projecte d’actuació per a la millora de la plaça del Prado, ni del cost total del projecte, ni de les característiques de l’acord econòmic aconseguit amb les 2 empreses o de terminis d’actuació, entre d’altres.

2.- Malauradament, una vegada més, ens hem asabentat de la notícia de dit acord pels mitjans de comunicació, abans de ser informats pel regidor de Territori, Sostenibilitat i Habitatge a la Comissió Informativa corresponent.

3.- Segurament ens trobem davant d’una altra de les artimanyes del Govern del PSOE i de la Plataforma, per aconseguir un nou prèstec encobert, que ja vorem en quines condicions l’Ajuntament haurà de tornar. Quin és el guany que trauràn les empreses que aporten els diners per a la millora? És un depòsit a fons perdut o l’Ajuntament l’haurà de compensar d’alguna manera?

És per tot això que el Grup del Bloc-Verds ha demanat per registre d’entrada, la convocatòria d’una Comissió de Territori, Sostenibilitat i Habitatge per tractar de tots estos assumptes.