El portaveu del BLOC-Verds esmorza dissabte, a les 11:00 h, amb els joves de la ciutata la cafeteria El Mirall de la Marquesa.
L’acte comptarà també amb la presència dels secretaris general i comarcal del BLOC JOVE, Fran Ferri i Alícia Izquierdo, respectivament, els quals respondran les inquietuts dels assistents.
El BLOC JOVE vol pegar-li la volta a la manera tradicional d’entendre la política. “No busquem actes multitudinaris que només serveixen a PP i PSOE per a fer guerres de xifres. El que pretenem és que els joves tinguen espais de diàleg on expressar-se, preguntar i mostrar la seua opinió sobre els temes que els preocupen”.

EL BLOC JOVE de Gandia ha organitzat per al pròxim dissabte, 20 de novembre, un esmorzar amb els joves de la ciutat que han titulat “Moya, tinc una pregunta per a tu!”. En l’acte, podràn fer-li les preguntes que consideren oportunes a Josep Miquel Moya, portaveu-regidor del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia; a Alícia Izquierdo, secretària comarcal del BLOC JOVE de la Safor-Valldigna; i a Fran Ferri, secretari general del BLOC JOVE i candidat amb Coalició Compromís.

Des de les joventuts valencianistes d’esquerres de la ciutat de Gandia creiuen necessari aportar una nova manera de fer política que passe pel diàleg i la transparència. “Una política que sorgisca de la ciutadania; i, en este cas, dels joves. Una altra manera de fer política, de baix cap a dalt. Els joves volem pegar-li la volta a la manera tradicional d’entendre-la”.

És per aquesta raó que han animat a tots els joves de Gandia perquè facen “totes les preguntes que has pensat tot este temps. Què et preocupa de la ciutat? Què li cal a la joventut de la ciutat i del país? Ens acompanyes i en parlem?”.
Un altra de les novetats és que els joves poden posar-se en contacte amb els tres líders a través de les diferents xarxes de comunicació en internet:

Tens diverses maneres de participar i fer arribar les teues preguntes a Josep Miquel Moya, Alícia Izquierdo o Fran Ferri:

1. Des del Facebook: segueix els passos que hi indiquem (http://www.facebook.com/photo.php?pid=31483500&o=all&op=1&view=all&subj=144466028934534&id=1387746353)
2. Des del Twitter: escriu la teua pregunta des del teu compte de Twitter i afegeix, al final, “#moya1”: http://twitter.com/blocjovesafor
3. Des d’ací (https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dEJad1daLTZmdFA2bXctRU9GRUFvNVE6MQ) un qüestionari que hem preparat i indica’ns, si així ho consideres oportú, si vols rebre informació del BLOC JOVE.
4. Envia un correu indicant la teua pregunta a [email protected], indicant si la teua pregunta va dirigida a Josep Miquel Moya, Alícia Izquierdo o Fran Ferri.
5. Pregunta-li a Moya el que vulgues en directe: a través del Twitter o el 20 de novembre, a les 11:00 h, a la Cafeteria El Mirall de la Marquesa (passeig de les Germanies, enfront de la casa de la cultura).