El BLOC-Verds pregunta pel cabal ecològic i el vessament d’aigües fecals al Serpis

Els econacionalistes sol·liciten la convocatòria del Fòrum XXI perquè s’estudien fórmules que obliguen a l’aplicació de la llei per part de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

Volen que el responsable de Territori explique el vessament continu d’aigües fecals al riu i les solucions proposades pel govern local.

El BLOC-Verds vol que es debatisquen al Fòrum XXI les mesures que es poden mamprendre davant el reiterat incompliment per part de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer del Pla Hidrològic pel que fa al manteniment d’un cabal ecològic al riu Serpis, després de la denúncia del Grup d’Estudis Mediambientals de la Safor (GEMAS) sobre el continus tallaments d’aigua al riu.

Els econacionalistes mostren la seua preocupació perquè es puguen tornar repetir desastres ecològics com el del mes de novembre passat quan hi van morir una gran quantitat de peixos.

D’altra banda, el BLOC-Verds sol·licita la compareixença del responsable de Territori de l’Ajuntament de Gandia perquè explique les raons dels vessaments continuats d’aigües fecals al riu Serpis, al seu pas per Gandia tal i com han denunciat en nombroses ocasions el veïnat i els diversos grups ecologistes, com ara el GEMAS.

El BLOC-Verds vol conèixer quines són les solucions proposades per part del govern municipal, “tot just ara que es disposa de molts milions d’euros per als plans directors de l’aigua i del clavegueram, procedents del cobraments del cànons anticipats”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *