El BLOC-Verds sorprés per l’actitud del PP de Gandia pel que fa al punt d’encontre familiar

Els econacionalistes no entenen com els populars poden celebrar com una victòria l’acord entre la Conselleria i la Mancomunitat “quan era l’administració autonòmica la única responsable de la desaparició d’un servei imprescindible per a moltes persones”

Lamenten que la Junta de Govern de la Mancomunitat no haja estat informada de les negociacions

El Grup Municipal del BLOC-Verds no entén com el Partit Popular es pot vanagloriar i mostrar-se victoriós després de l’acord entre la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques i la Mancomunitat de Municipis de la Safor per a la reapertura del Punt d’Encontre Familiar ubicat a Gandia. I és que els econacionalistes recorden que va ser precisament la Generalitat, una administració governada pel Partit Popular, la única responsable del tancament d’un servei “imprescindible per a moltes persones de Gandia, ja que garanteix el dret dels menors a relacionar-se amb els dos progenitors i amb les seues famílies en un ambient de normalitat, al temps que facilita als pares i mares el compliment dels seus drets i de les seues responsabilitats”.

De fet, va ser el BLOC-Verds el primer a denunciar el tancament d’este servei creat fa poc més de quatre anys per a facilitar el compliment del règim de visites de pares i mares i menors acordat per decisió judicial.

D’altra banda, el BLOC-Verds lamenta que l’acord entre les dues administracions s’haja produït d’esquenes als membres de la Junta de Govern de l’ens comarcal, els quals no han estat informats dels detalls de les negociacions. Amb comportaments com este consideren que el PP “està tensionant de forma innecessària el funcionament de la Mancomunitat”.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *