Josep Miquel Moya: “No tenim projectes faraònics però tenim un programa electoral farcit de propostes consensuades amb els veïns i sobretot factibles i executables”.

Pepe Payán Pintado, membre de la candidatura del BLOC-Verds i veí del Raval junt amb els candidats Josep M. Moya, Facund Puig i Lorena Milvaques es reuniren amb el veïnat del Raval el passat dimecres al centre social del barri.
Els candidats feren un repàs de l’actual candidatura, en primer lloc recordaren als veïns els projectes faraònics o els despropòsits com el del tramvia que han provocat l’endeutament de la ciutat: “el preu que hem pagat i que estarem pagant durant anys és molt car i en un futur tindrem menys ingressos i més obligacions i devem més diners que mai”.
A més, el candidat a l’alcadia pel BLOC-Verds, Josep M. Moya, que ha participat en Juntes de Districte del Raval, va lamentar que en elles no es comptara amb l’opinió dels ciutadans i que únicament serviren per informar d’allò que es pensava fer i no s’acordaven coses entre tots.

En este sentit Moya també va expressar la seua desil·lusió després que s’aprovara la construcció d’una piscina que quatre anys després encara no s’haja executat i que es donen excuses, així com també qyue eliminaren la policia de barri, i que només al final de la legislatura s’hagen preocupat pel centre de salut.

Des del BLOC-Verds es prioritzaran les necessitats del barri i així ho han fet ja al seu programa electoral on cadascuna de les propostes ha estat consensuada amb el veïnat i aporten solucions reals com ara:

La construcció de la piscina Raval-Benipeixcar i d’un centre de convivència per a persones majors; el condicionament de la plaça Prado, de l’entron del col·legi Sant Francesc de Borja i la connexió entre el carrer de la Mesquita del Raval i la plaça del Tirant; la reurbanització dels carrers d’Oliva, Marroc i Sant Enric; la rehabilitació de l’ermita de Sant Vicent de l’alqueria de Martorell i cessió de l’edifici de l’ermita per a la construcció del museu de la Setmana Santa; la transformació del consultori mèdic en un centre de salut; La creació de la policia de barri; i la redacció i l’execució d’un Pla d’ajuda per a la rehabilitació de plantes baixes i locals comercials a l’espai delimitat pel carrer de Rafelcofer, avinguda del Raval i el riu Serpis.

“Estes són, probablement, les propostes que vosaltres faríeu” va reiterar el candidat a l’alcaldia, Josep M. Moya. D’esta manera el BLOC-Verds continua “al costat de la gent i no contra ella”. Tant és així que a la llista electoral comptem amb persones que coneixen la seua realitat, en aquest cas amb Pepe Payán Pintado, veí i ex president de la Falla Raval que treballarà per l’interés i el benestar del seu veïnat.