El BLOC-Verds: Compromís demana al nou govern la construcció del centre de dia dels malalts d’alzheimer

Com tots els anys, des del Bloc i des del BLOC-Verds: Compromís volem donar el nostre suport a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i, per suposat, als propis malalts.

Parlem d’una de les anomenades malalties modernes, el número d’afectats per la qual, desgraciadament, és cada dia major. I tothom sap, a més, que, incomprensiblement per a un anomenat “estat del benestar”, han de ser les associacions qui se n’ocupen de distintes teràpies i tractaments que l’administració no cobreix.

Per això, la importància de la nostra ajuda, de la col·laboració de totes i tots, i el valor de l’existència d’associacions com la de la Safor que treballen pels seus malalts actuals, però també estan treballant en un futur per molts de nosaltres, ja que es tracta d’una malaltia que ens pot afectar a totes i a tots.

Fa dos anys, saludàvem l’anunci de la promesa de l’anterior govern municipal de cedir els terrenys i participar en la construcció d’un Centre de Dia. Hui, dos anys després, volem recordar aquella promesa. Per aquesta raó, demanem al nou govern que s’entenguen estos temes com a absolutament prioritaris.

Estem assistint a retalls en el drets de les prestacions dels dependents per part del govern central i continuem amb una repugnant desídia en l’aplicació de la Llei de Dependència per part del govern autonòmic.

De manera que el treball d’associacions com AFA és vital. Per això els tornem, com sempre, a donar l’enhorabona i les gràcies per la seua tasca, en nom de totes i tots. I demanem a la ciutadania de Gandia que participen activament.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *