Els econacionalistes recorden que l’aparcament provisional s’utilitza de forma massiva diàriament i provoca les queixes reiterades els usuaris que pateixen els “espectaculars clots” que posen en perill els vehicles.

Durant la darrera legislatura van denunciar diverses vegades una situació que s’agreuja amb l’arribada de les pluges.

El nou govern local tampoc ha reaccionat davant  el que pateixen centenars de persones diàriament: el lamentable, caòtic i deplorable estat de l’aparcament provisional situat enfront del col·legi Gregori Maians. “El fet que siga ‘provisional’ no està renyit amb que es puga condicionar de manera digna, sobretot perquè l’actuació no és costosa ni tècnicament ni econòmica. Ni els usuaris ni els visitants mereixen esta imatge, que a més a més és un perill, a causa dels clots espectaculars”

Per al portaveu BLOC-Verds: Compromís, Josep Miquel Moya és lamentable el govern local es dedique a remodelacions no prioritàries de places o projectar camps de golf “però siga incapaç de solucionar els problemes d’un aparcament que s’utilitza de forma massiva per la ciutadania”.

Gandia, 02 de desembre de 2011