Gandia, 13 de gener de 2012
En la passada legislatura es va posar en marxa el projecte anomenat Gandia 2025, al’empara del qual es van realitzar diverses contractacions per a la realització d’estudis, que havien de concloure amb un procés de participació pública. “Sis mesos després de la constitució del nou govern municipal, Gandia 2025 sembla només un record. Tanmateix, és ben probable que hi hagen contractes en vigor, l’abast dels quals desconeixem.”

Per això, el Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís ha sol·licitat que se’ls facilite una relació dels contractes realitzats (amb indicació de les finalitats, els preus i els terminis de cadascun d’ells) en base al projecte Gandia 2025 durant els anys 2007 i 2011, tant per part de l’Ajuntament de Gandia com de l’empresa pública IPG.

Demanen que s’incloga en l’ordre del dia de la propera Comissió Delegada del Ple d’Arquitectura, Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient i Serveis Urbans, un punt per informar els membres de la comissió de les previsions del govern municipal sobre l’esmentat projecte.

Foto: Juantxo Ribes / saforguia.com