El BLOC-Compromís de Gandia ha realitzat les gestions a què es va comprometre recentment amb els treballadors i les treballadores

Gandia, 19 de gener de 2012
El Comitè d’Empresa de Tableros Faus es reunirà amb el portaveus dels grups parlamentaris a les Corts Valencianes (Compromís, PP, PSOE i EU) el proper dimarts 24 de gener. Esta va ser una de les demandes que li va realitzar la representació dels treballadors al Grup Municipal Bloc-Compromís de Gandia en la reunió que celebraren fa unes setmanes.

La intenció i l’objectiu de la reunió no són altres que fer arribar als diputats de les Corts, de primera mà, la gran inquietud dels treballadors davant de l’expedient de regulació d’ocupació presentat per l’empresa, que suposaria la pèrdua d’uns altres 180 llocs de treball, que afegir als quasi 500 de l’anterior ERO.

Este expedient ha de ser resolt per la Conselleria abans del 30 de gener i el Comitè d’Empresa explicarà les raons per les quals demanarà la intercessió dels grups parlamentaris per intentar que siga denegat per la Conselleria.

Des del Bloc-Compromís de Gandia esperen que la reunió “tinga els fruits desitjats perquè comparteix la idea que l’expedient presentat per l’empresa hauria de ser rebutjat i garantir així la continuïtat dels actuals llocs de treball, fins que l’empresa no faça efectius els compromisos adquirits en l’anterior expedient.”