Els econacionalistes consideren que seria convenient que set mesos després d’iniciada la legislatura, el govern del Partit Popular decidira d’una vegada per totes on vol ubicar cadascun dels serveis municipals i acabara amb la situació de provisionalitat que estos patixen.

Gandia, 23 de gener de 2012
El Grup Municipal del Bloc-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia s’ha assabentat pels mitjans de comunicació de la intenció del govern municipal de cedir una part de l’edifici municipal situat al carrer Tossal perquè s’hi ubique la seu del Centre Internacional de la Universitat de València.

Si això és cert, ens alegrem per la secció valenciana de la universitat, perquè, tal vegada, la tercera ubicació provisional a la nostra ciutat potser siga ja la definitiva.

El problema que es planteja ara és on aniran a parar els serveis municipals que estaven instal·lats en l’edifici que ara ocuparà la universitat.

Per un altre costat, l’alcalde de Gandia va confirmar al nostre grup, en el plenari celebrat la setmana passada,  que estaven negociant amb els propietaris dels baixos situats a la Plaça de la Vila, que fins fa un mes contenia dependències municipals i que ara es troba buit, un nou contracte de lloguer.

Aquest fet pot suposar que puguen tornar a eixe espai els serveis que fins fa uns dies hi havia, o s’hi ubiquen els que ara treballen a l’edifici del carrer Tossal.

En qualsevol cas, el nostre grup està observant que s’està produint un moviment constant d’anades i de vingudes de serveis municipals per tota la ciutat que no aporten cap benefici a ningú. En un principi, per part del govern municipal, es va afirmar que les reubicacions dels serveis estaven justificades per afavorir una reducció de la despesa en lloguers. Però no sabem si eixa reducció compensarà l’increment notable que haurà experimentat la despesa destinada a pagar a les empreses que organitzen cadascun dels trasllats realitzats. Sense valorar, a més, els problemes afegits que aquest tipus de moviments comporta per als treballadors municipals i per als usuaris dels serveis.

El Bloc-Verds: Compromís considera que seria convenient que set mesos després d’iniciada la legislatura, el govern del Partit Popular decidira d’una vegada per totes on vol ubicar cadascun dels serveis municipals i acabara amb la situació de provisionalitat que estos patixen.