EL BLOC-VERDS: COMPROMÍS CONVOCA LA CIUTADANIA A MANIFESTAR-SE DEMÀ

El BLOC-Iniciativa-Verds: Compromís per Gandia i el BLOC JOVE, com a membres de La Plataforma en Defensa de l´Ensenyament Públic de la Safor-Valldigna, animen la ciutadania a participar de la manifestació comarcal que tindrà lloc demà dimecres, 1 de febrer, a les 18 hores, a Gandia contra les retallades en els serveis públics:

La Safor-Valldigna diu NO a les retallades en els serveis públics.

Depuració de les responsabilitats en el Consell.

LORENA MILVAQUES: “El Consell de la Generalitat va aprovar el passat dia 5 de gener un gran paquet de retallades (publicat el dia 10), que suposa una nova agressió al personal de tot el sector públic i als serveis que es presten. És el major atac de la història; cap altra Comunitat ha realitzat una retallada d’aquest abast, per la qual cosa només ens queda contestar de forma contundent i conjunta a aquesta nova agressió. Considerem necessària una resposta dura i contundent de les treballadores i els treballadors del sector públic, del conjunt de la ciutadania per obligar el govern a rectificar. Per això, fem un crida a la participació massiva i activa en totes les accions unitàries de protesta i pressió que es convoquen d’ara endavant per tal que es visualitze el nostre rebuig a aquestes mesures.”

 

ITINERARI: La manifestació començarà a les 18:00 hores des del Passeig de les Germanies, 71 (davant l’Hospital de Gandia) – Passeig Germanies – carrer Major – carrer Joan Andrés i plaça Major, on es llegirà un manifest.

Arxivat en: Cultura i Educació, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *