El BLOC-Verds Compromís critica que es cobre als aparcaments públics

Els econacionalistes valoren positivament que es condicionen més aparcaments a la ciutat, però consideren que aplicar tarifes perjudicarà el comerç urbà “si tenim en compte que a les grans superfícies de la perifèria l’estacionament és gratuït”. 

Esperen que l’ajuntament es preocupe també pel seu manteniment “i no passe com el del Gregori Maians, que presenta un estat lamentable”.

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia valora positivament l’anunci del govern local de condicionar els aparcaments que ocupen solars en diferents zones de la ciutat. Això sí, exigeixen que es mantinguen després en bon estat. I és que els econacionalistes recorden que han denunciat en reiterades ocasions l’abandonament d’alguns espais com el del Gregori Maians.

Pel que fa a l’aplicació de tarifes ‘simbòliques’, Compromís s’oposa a quaselvol nova mesura impositiva que represente una despesa afegida per a la difícil situació econòmica de moltes famílies. “No cal oblidar que són centenars els treballadors i les treballadores que utilitzen diàriament aquests aparcaments gratuïts”. A més a més, els preocupa que perjudique el comerç urbà, “ja que les grans superfícies de la perifèria de la ciutat tenen grans espais per als vehicles totalment gratuïts”. 

    Per a Facund Puig no té cap sentit que l’Ajuntament es gaste 80.000 euros en remodelar places com la del Rei En Jaume I, “una actuació no prioritària, i després cobre a la ciutadania per poder sufragar les obres de condicionament d’aparcaments provisionals”. 

 

Arxivat en: Economia i Ocupació

Comentaris

  1. MªDolores Todolí Bofí diu:

    ESTIC EN CONTRA DEL PAGAMENT DELS APARCAMENTS MUNICIPALS. PER ALTRA BANDA CONTINUE DENUNCIANT L’ABANDONAMENT DE L’APARCAMENT DEL GREGORI MAYANS, ARA JA NI ES POT ANAR PER LA VORERA JA QUE S’UTILITZA COM CARRETERA. LES PERSONES TENIM QUE ANRA PEL CARRIL BICI … FAIG UNA FOTO CADA DIA, ARA HI HAN FINS SOFÁS A LA VORERA I ES PAS PER AL POLIESPORTIU I UN CENTRE ESCOLAR…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *