El Síndic de Compromís, Enric Morera presenta una Proposició No de Llei i recorda que el deute amb l’ens comarca supera el 1.300.000 euros, “el que impossibilita que la Mancomunitat tire endavant amb els serveis que ofereix i, fin i tot, pague als treballadors”. 

La denúncia ha estat traslladada pel Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia.

El Grup Parlamentari Compromís a les Corts Valencianes denuncia que la  Mancomunitat de la Safor-Valldigna presenta una lamentable situació degut als impagaments de la Generalitat.

Segons asseguren, la seua situació és crítica i estan patint molts problemes per finançar les activitats d’aquest ens, “ja que fins i tot tenen problemes per a pagar als seus treballadors, els quals no van cobrar la paga extraordinària de Nadals. A més, sembla que estan tenint dificultats per poder afrontar els salaris del mes de gener”.

Compromís considera que aquesta situació és clarament injusta, “ja que sempre han mantingut una gestió equilibrada i mai no han comés cap excés amb el seu pressupost, cosa que la Generalitat i molts òrgans de govern i ajuntaments, sí han fet.”

Per aquesta raó, insten al Consell a fer-se càrrec immediatament de tots els pagaments a la Mancomunitat de la Safor-Valldigna, i que garantisca la continuïtat dels seus projectes i dels seus treballadors.