Els econacionalistes alerten de l’alarmant augment de l’atur a Gandia durant el mes de gener, al voltant de 300 persones més que al desembre.

Denuncien que 8 mesos després el nou govern no ha presentat cap mesura i incompleix la promesa electoral de “Ahora Empleo”.

Gandia, 9 de febrer de 2012
El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha mostrat aquest matí la seua preocupació després de conèixer les dades de l’atur corresponents al mes de gener. Així, a Gandia la desocupació ha augmentat en 297 persones, un 3,3% més que al desembre. Amb aquest nou increment el nombre de persones que es troben sense treball a la nostra ciutat és de 8.968.

Davant la notícia Compromís lamenta que el govern que presideix Arturo Torró no haja presentat cap mesura concreta per a fomentar l’ocupació, 8 després des que arribara al govern de Gandia. Cal recordar que l’alcalde va fonamentar la seua campanya electoral en un missatge: ‘Ahora Empleo’. Una promesa que lluny de complir-se es tradueix en la progressiva destrucció de llocs de treball, molts dels quals són provocats pels impagaments de l’Ajuntament de Gandia a empreses proveïdores i a col·lectius i associacions que no cobren les subvencions i en molts casos han d’acomiadar els treballadors i les treballadores”.

És per aquesta raó, que el regidor de Compromís, Facund Puig ha exigit la constitució “urgent” del Consell Econòmic i Social. “Un fòrum on els agents socials i econòmics podem dir la nostra i presentar propostes, mesures i treballar colze a colze per tal de combatre el drama de l’atur a la nostra ciutat”.

Els econacionalistes han mostrat la seua disposició a col·laborar i treballar amb el govern per buscar respostes a l’augment progressiu de la desocupació a Gandia.

Foto: saforguia.com