Lorena Milvaques denuncia que la reducció de dies d’indemnització per acomiadament és una mesura “que augmentarà molt més l’atur” i espera les propostes de Rajoy i Torró.

La secretària Local del BLOC-Compromís de Gandia, Lorena Milvaques, considera que la reforma laboral aprovada pel govern de Rajoy, “és una claudicació més de l’executiu a la gran patronal, als més poderosos que són els que dirigeixen l’agenda política del PP, com estem veient i comprovant últimament en tots els acords que pren el govern i també el PP”.

Per a Milvaques la reducció de dies d’indemnització per acomiadament és una mesura “que augmentarà molt més l’atur, encara que no és d’estranyar perquè el PP és el partit de l’atur, com ben ha demostrat en aquells territoris on governa, com per exemple el País Valencià, on superem els 600.000 desocupats per la mala gestió i per la improvisació política i, darrerament, a Gandia on continua creixent, a pesar del ja famós slogan del Ahora Empleo d’Arturo Torró”.

Compromís considera que a solució a la greu crisi que patim no passa per abaratir l’acomiadament, perquè així només es va a afavorir més la desocupació.

A més, donada la transcendència de la reforma anunciada, lamenta que, “una vegada més, el president del govern no haja donat la cara. Des de la seua arribada a la Moncloa, estem esperant encara un paquet de mesures contundents per a la creació d’ocupació i, no obstant això, el govern de Rajoy només anuncia mesures per a fomentar l’atur. D’igual manera, a Gandia també tarden molt les propostes del govern local en matèria de treball, 8 mesos després”.

Insisteix el BLOC-Compromís en que no es pot perdre més i cal convocar amb caràcter urgent el Consell Econòmic i Social.