Compromís demana que l’església de Sant Nicolau siga Bé de Rellevància Local

Gandia, 23 de maig de 2012.- Enguany se celebra el cinquanta aniversari de la construcció de l’Església de Sant Nicolau al Grau de Gandia, obra de l’arquitecte Gonzalo Echegaray i l’enginyer Eduardo Torroja, una magnífica mostra de l’ús del formigó estructural i la darrera projectada per Torroja, qui, malauradament, no la va veure acabada.
Esta efemèride està sent commemorada amb diversos actes al Grau des d’una vessant quasi exclusivament religiosa. Però la importància i la bellesa arquitectònica de l’edifici demana també de reconeixements de caràcter urbanístic.
Per aquesta raó el Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha registrat una moció plenària per tal que el consistori encete l’expedient per declarar l’Església de Sant Nicolau del Grau com a Bé de Rellevància Local, segons el procediment establert en la Llei del Patrimoni Valencià.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *