Els econacionalistes presenten una declaració institucional al Ple de hui perquè siga aprovada per la resta de grups polítics. 

FACUND PUIG: “Compromís vol destacar la militància de Francesc Mulet en la defensa de la llengua i de la cultura dels valencians demostrada com a sacerdot, com a mestre i com a ciutadà, així com els esforços que ha realitzat en la cura i la preservació del patrimoni material i immaterial de la ciutat.”

Gandia, 05 de juliol de 2012.- Francesc Mulet i Ruís ha sigut durant els últims anys el superior de la comunitat de l’Escola Pia a Gandia. Recentment, el pare Mulet, un home senzill i d’extraordinària sensibilitat, ha sigut destinat pels seus superiors a realitzar altres tasques a Madrid, per la qual cosa haurà d’abandonar en un futur immediat la nostra ciutat.

Durant els huit anys en què ha format part de la comunitat escolàpia de Gandia, el pare Mulet ha destacat pel seu caràcter obert, dialogant i respectuós amb les persones amb qui s’ha relacionat. A totes eixes qualitats, el Bloc-Verds: Compromís vol afegir la seua militància en la defensa de la llengua i de la cultura dels valencians demostrada com a sacerdot, com a mestre i com a ciutadà, així com els esforços que ha realitzat en la cura i la preservació del patrimoni material i immaterial de la ciutat.

És per aquesta raó, que el Grup Municipal del Bloc-Verds: Compromís considera que el Ple de l’Ajuntament de Gandia hauria d’agrair a Francesc Mulet el treball realitzat durant tots estos anys en benefici de la ciutat i de les persones que hi viuen.

Així, la proposta que Compromís ha presentat  i que espera puga ser debatuda i aprovada al Ple de hui dijous és la següent:

Que l’Ajuntament de Gandia:

1.- Reconega i manifeste la seua gratitud a Francesc Mulet per la tasca cívica realitzada durant el anys en què ha sigut superior de l’Escola Pia a Gandia.

2.- Valore els esforços de la comunitat escolàpia, al cap de la qual ha estat durant els últims anys el pare Mulet, en la preservació del patrimoni arquitectònic, cultural i lingüístic de la nostra ciutat.

3.- Desitge al sacerdot escolapi un èxit rotund en la nova etapa que ara inicia.

4.- Trasllade este acord al pare Francesc Mulet i a la comunitat de l’Escola Pia de Gandia.